Hej hej – välkommen till min blogg

Hur skriver man egentligen? Vad skriver man? Och varför skriver man en blogg? Jag kan nog inte svara på någon av dessa frågor. Själv så behöver jag komma igång att jobba, jobba med webbutveckling, men jag har inget jobb. Så vad passar bättre än att skriva om webbteknik och det ”digitala” under tiden som jag söker jobb.

Problemet för min del är att jag inte är sugen på att vara anställd. Jobba vill jag göra men jag klarar inte av att hålla tider. Jag vet att det låter lite barnsligt men så är fallet. Ibland är jag trött och klarar inte av att tänka så bra, det går så trögt då, allt blir så tungt. Andra tider är jag pigg, på g, inne i zonen, och då flyter allt bara på, då är jag snabb i det jag gör.

Så – vad har jag för lösning till detta problem?

Jag ska starta eget. Det är den enda lösningen tror jag. Eller jag vet inte, jag ska testa iallafall. Ge det ett ärligt försök. Och jag får nog inse fakta, efter att ha jobbat som webbutvecklare och webbansvarig under ett par år, att jag kanske får söka mig till jobb inom lager och industri. Och under tiden ”fila” på ett eget företag. För hursomhelst så måste jag ha en inkomst och det snarast möjligast.

Nordströms Webb

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − sex =